Coronavirus: actuele stand van zaken

Ons kantoor volgt het nieuws, de richtlijnen van het RIVM en probeert zo goed mogelijk om te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus. Laatste wijziging van dit bericht: maandag 28 september 2020.

Lees hieronder verder.

Nieuws
Datum: 12-06-2020

Wijzigingen in dienstverlening
De afgelopen maanden hebben we veel geschreven over corona en onze dienstverlening, maar ook verwezen wij naar belangrijke websites en hebben wij diverse vragen beantwoord. Nu het leven steeds meer op gang leek te komen vanaf begin juli, brak er echter een een nieuwe periode aan. Veel mensen pakten het normale leven weer op, hielden geen afstand meer en kwamen met grote groepen bijeen. Inmiddels is duidelijk dat het virus weer sterk toeneemt. Tijdens de persconferentie op maandag 28 september zijn er meerdere regels ingesteld, ditmaal op landelijk niveau.  Zie hiervoor de volgende link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/vraag-en-a...

Thuiswerken is één van de regels en daarom is er direct besloten dat alle medewerkers vanaf 29 september thuis werken.  

Let op! Noodzakelijke persoonlijke afspraken gaan wél door. Er zal daarom één iemand aanwezig zijn op kantoor.

Op bezoek bij Van Peppen en onze bereikbaarheid
Sinds begin juni zijn wij weer open gegaan voor onze relaties, op corona-gepaste wijze. Uiteraard vragen wij iedereen om een afspraak te maken en rekening te houden met de volgende regels:

  1.  Bij binnenkomst maakt u gebruik van de desinfectiezuil.
  2.  We houden ons gezamenlijk aan de 1,5 meter afstand.
  3.  Helaas, we schudden geen handen meer.
  4.  Niezen en hoesten doen we in de elleboog.

Op onze website en via deze link staan de regels duidelijk uitgelegd in de, zelf gemaakte, animatievideo:

https://www.vanpeppen.nl/op-bezoek-bij-van-peppen

Uiteraard gaan we er vanuit dat u geen verkoudheidsklachten heeft. Is dat wel het geval, maak dan op een later moment een nieuwe afspraak.

Ons gehele team blijft nog steeds prima in staat om uw vragen snel en naar tevredenheid te kunnen beantwoorden. Komende weken werken we allemaal thuis. Toch blijven we u helpen op dezelfde wijze als hoe u dat de laatste maanden gewend was: persoonlijk, snel en duidelijk.

Voor nu: blijf (financieel) gezond en tot snel op de Laan van Meerdervoort 709!

Met vriendelijke groet,

Team van Peppen 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.