Coronavirus: actuele stand van zaken

Ons kantoor volgt het nieuws, de richtlijnen van het RIVM en probeert zo goed mogelijk om te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus. Laatste wijziging van dit bericht: maandag 28  december 2020.

Lees hieronder verder.

Nieuws
Datum: 28-12-2020

Wijzigingen in dienstverlening
De afgelopen maanden hebben we veel geschreven over corona en onze dienstverlening, maar ook verwezen wij naar belangrijke websites en hebben wij diverse vragen beantwoord. Na de zomer leek het leven weer op gang te komen. Toch ging het (weer) mis. Veel mensen hielden geen afstand meer en kwamen met grote groepen bijeen. Inmiddels bevinden wij ons al geruime tijd in de tweede golf. We krijgen het virus maar moeizaam onder controle. De recente lockdown is niet alleen in ons land van toepassing, maar ook in omringende landen.

Onze kantoorbezetting heeft verschillende samenstellingen gekend sinds maart, aangepast op de beslissingen van het kabinet. In de praktijk is het lastig werken wanneer iedereen thuis werkt en daarom zijn er twee mensen aanwezig om post te verwerken en eventueel op afspraak van dienst te kunnen zijn. Met deze bezetting dragen we bij aan een sterke vermindering van de mobiliteit. 

Op bezoek bij Van Peppen en onze bereikbaarheid
In principe minimaliseren wij de fysieke afspraken. Toch bestaat de mogelijkheid om in voorkomende gevallen face-to-face af te spreken bij ons op kantoor. Wij adviseren het dragen van een mondkapje, maar er geldt geen plicht.  Uiteraard vragen wij iedereen om een afspraak te maken en rekening te houden met de volgende regels:

  1.  Bij binnenkomst maakt u gebruik van de desinfectiezuil.
  2.  We houden ons gezamenlijk aan de 1,5 meter afstand.
  3.  Helaas, we schudden geen handen meer.
  4.  Niezen en hoesten doen we in de elleboog.

Op onze website en via deze link staan de regels duidelijk uitgelegd in de, zelf gemaakte, animatievideo:

https://www.vanpeppen.nl/op-bezoek-bij-van-peppen

Uiteraard gaan we er vanuit dat u geen verkoudheidsklachten heeft. Is dat wel het geval, maak dan op een later moment een nieuwe afspraak.

Ons gehele team blijft nog steeds prima in staat om uw vragen snel en naar tevredenheid te kunnen beantwoorden. 

Voor nu: blijf (financieel) gezond en hopelijk kunnen we elkaar vaker zien en spreken in 2021 !

Met vriendelijke groet,

Team van Peppen 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.