Coronavirus: actuele stand van zaken

Ons kantoor volgt het nieuws, de richtlijnen van het RIVM en probeert zo goed mogelijk om te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus. Laatste wijziging van dit bericht: vrijdag 12 juni 2020.

Lees hieronder verder.

Nieuws
Datum: 12-06-2020

Wijzigingen in dienstverlening
De afgelopen weken hebben we veel geschreven over corona en onze dienstverlening, maar ook verwezen wij naar belangrijke websites en hebben wij diverse vragen beantwoord. Nu het leven langzaam aan weer op gang komt en de maatregelen iedereen bekend zijn, beperken wij ons tot een paar relevante zaken in onze update en staan we stil bij de gevolgen voor onze dienstverlening.

Op bezoek bij Van Peppen en onze bereikbaarheid
Wij zijn sinds begin juni coronaproof en weer geopend voor onze relaties! Wel willen wij u vriendelijk vragen een afspraak te maken en rekening te houden met de volgende regels:

  1.  Bij binnenkomst maakt u gebruik van de desinfectiezuil.
  2.  We houden ons gezamenlijk aan de 1,5 meter afstand.
  3.  Helaas, we schudden geen handen meer.
  4.  Niezen en hoesten doen we in de elleboog.

Op onze website en via deze link staat het uitgelegd in een animatievideo: https://www.vanpeppen.nl/op-bezoek-bij-van-peppen

Uiteraard gaan we er vanuit dat u geen verkoudheidsklachten heeft. Is dat wel het geval, maak dan op een later moment een nieuwe afspraak.

Ons gehele team blijft nog steeds prima in staat om uw vragen snel en naar tevredenheid te kunnen beantwoorden. Hoewel we nog niet allemaal tegelijk op kantoor zijn, blijven we u helpen zoals u dat ook in de laatste maanden gewend bent: persoonlijk, snel en duidelijk.

Jubileum 75 jaar
Tenslotte heeft corona ook impact gehad op onze plannen voor de viering van ons jubileum. Vandaag, 12 juni 2020, is het immers exact 75 jaar geleden dat "Opa van Peppen" het familiebedrijf oprichtte. De festiviteiten zijn inmiddels uitgesteld naar 2021. Gelukkig is er inmiddels wel voldoende ruimte om in de buitenlucht, op gepaste afstand, deze mijlpaal met elkaar te vieren vanavond. Ons kantoor is daarom een paar uur niet bereikbaar. Vanaf maandag 15 juni staan we weer voor u klaar. 

Voor nu: blijf (financieel) gezond en tot snel op de Laan van Meerdervoort 709!

Met vriendelijke groet,

Team van Peppen