Ivo van Peppen

Dienstverlening

Verzekeren zoals ú dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn belangrijke waarden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier hoe u met ons in contact wil komen. Wij zijn een full-service advieskantoor en begeleiden u van A tot Z.

Een eerste kennismaking doen we altijd op persoonlijke wijze en op afspraak. U bent daarom van harte welkom op ons kantoor aan de Laan van Meerdervoort. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om digitaal kennis te maken via Teams of Zoom bijvoorbeeld. Na de eerste kennismaking begeleiden we u verder en houden we telefonisch contact met elkaar en via e-mail.

Gemak bij u in de buurt

Ons kantoor werkt veelal lokaal. Woont u in de regio Haaglanden? Dan profiteert u niet alleen van het feit dat wij de regio goed kennen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Maak dan een afspraak.
We nemen de tijd voor u.

Persoonlijke aanpak

Het is waar dat u, ook bij ons kantoor, in de administratie een klantnummer heeft. Toch bent u voor ons helemaal geen nummer. Sterker nog, in de afgelopen decennia hebben wij een duurzame betrokkenheid opgebouwd met onze klanten. Wij hanteren de betrokken en persoonlijke aanpak. Niet schrikken dus wanneer wij de telefoon opnemen en meteen weten met wie we spreken!

Door onze persoonlijke aanpak en aandacht voor onze klanten kunnen wij tijdig en persoonlijk, op-maat, adviseren. Belangrijk bij wijzigingen in de persoonlijke situatie of bij veranderingen in wet- en regelgeving.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag