Gewoon duurzaam betrokken

Wij zijn Assurantiebedrijf van Peppen

Op naar honderd jaar bijdragen aan een zorgeloze toekomst

Hoeveel organisaties kunnen vandaag de dag zeggen dat ze al 75 jaar bestaan? In 1945 richtte mijn opa Assurantiebedrijf Van Peppen op. Hij bezocht veel klanten en deed zijn administratie aan de keukentafel. Door zijn vasthoudendheid en kwaliteit van dienstverlening wisten steeds meer klanten hem te vinden. Uitbreiding was het gevolg. Hij vestigde zich aan de Laan van Meerdervoort, de vertrouwde locatie waar wij nog altijd zitten.

Het kantoor ging over van vader op zoon. Mijn vader Ed van Peppen werd de tweede generatie. Hij heeft maar liefst (bijna) vijftig jaar van zijn leven gewijd aan het ontzorgen van zijn klanten, waarvan een deel met broer John. Hij zag in die periode de wereld van verzekeren en financieel advies erg veranderen. Internet speelde de laatste decennia een steeds grotere rol, maar toch bleef hij altijd vasthouden aan de eigen koers: aandacht en persoonlijk advies. Betrokkenheid zit in ons bloed en dat is vast de reden dat we nog steeds groeien. Onze klanten delen hun goede ervaringen met de eigen omgeving.

Sinds 2015 run ik zelfstandig het bedrijf, samen met mijn team. Een fantastische groep, die veel van elkaar verschilt maar wel gericht zijn op klanttevredenheid. Om eerlijk te zijn was ik tussen midden en eind jaren negentig, na mijn studie, niet bezig met de gedachte het bedrijf over te nemen. Ik wilde eerst verder kijken en leren van anderen. Mijn ervaring deed ik daarom enkele jaren op bij andere verzekeraars en een ander intermediair. Juist in die tijd leerde ik wat wel en niet bij mij paste en vormde ik mijn beeld van hoe ik met klanten en medewerkers wilde omgaan. En dat ik mijn eigen stijl en waarde alleen als ondernemer van mijn eigen kantoor kon realiseren. Daarom besloot ik eind 2000 tóch het familiebedrijf in te gaan, als derde generatie.

Aandacht, Vertrouwen, Traditie en Plezier: Deze vier woorden vatten ons DNA volledig samen. Zonder af te doen aan de deskundigheid en ervaring die we in 75 jaar hebben opgebouwd, draait het bij ons ook om ‘een goed gevoel’. Bij onze klanten, collega’s en samenwerkingspartners, zoals verzekeraars. Juist deze betrokkenheid bij het welzijn van anderen maakt ons bijzonder. Gewoon bijzonder!

Heeft u vragen over uw verzekeringen of ontbreekt het ‘goede gevoel’? Onze deur aan de Laan van Meerdervoort 709 staat altijd voor u open.

Met vriendelijke groeten,

Ivo van Peppen en team

Kernwaarden, Visie en Missie

AANDACHT

Elke situatie is uniek. Ons antwoord hierop is aandacht. Om te kunnen begrijpen en waarde te bieden. Persoonlijk en op de inhoud.

VERTROUWEN

Onze basis is vertrouwen. In alles wat we doen. In elkaar, in onze klanten en in de toekomst.

TRADITIONEEL

Van oudsher doen we niks geks. We zijn gewoon bijzonder. En dat blijven we.

PLEZIER

Met passie helpen we elkaar. We komen, helpen en gaan altijd met een lach.

VISIE

Honderd jaar bijdragen aan een wereld waarin mensen verzekerd zijn van een zorgeloze toekomst.

MISSIE

Het leven van mensen ontzorgen met onze persoonlijke aandacht, blik op de toekomst en kennis & kunde in verzekeringen.

Wij staan voor u klaar

Wanda Cocx
Particulier adviseur

… gaat altijd op zoek naar het verhaal achter de vraag van klanten. Om zo aan nóg meer vertrouwen en betrokkenheid te werken.

Ivo van Peppen
Eigenaar en all-round adviseur

… laat mensen op hun gemak voelen en zichzelf zijn. Op deze manier bouwt hij de beste en meest duurzame relaties met klanten op.

Rianne Kok
Schadebehandelaar

… ruim 30 jaar verzorgt ze de schadeafhandeling in de volle breedte. Door haar ervaring weet ze als geen ander dat een schade enorm vervelend kan zijn.

Wij helpen u in 3 stappen

Kennismaken

Succesvol samenwerken begint met een klik. Graag maken we kennis met u om erachter te komen of die er is. We onderzoeken uw wensen en behoeftes. En beantwoorden met veel plezier uw vragen. Een kennismakingsgesprek bij Assurantiebedrijf Van Peppen is gratis.

Onderzoeken

Bij enthousiasme van twee kanten, gaan we meteen voor u aan de slag. Wij brengen uw huidige en gewenste situatie in kaart. En nemen uw risico’s, huidige verzekeringen en individuele wensen onder de loep. Het eindproduct is een advies-op-maat met ons beste aanbod.  

Ontzorgen

Bent u blij met ons advies? En wilt u uw verzekeringen bij ons onderbrengen? Dan gaan wij voor u verder en sluiten wij de verzekeringen voor u. En zeggen andere voor u op. Daarnaast maken we afspraken over hoe vaak we contact onderhouden en hoe wij u tevreden houden.  

Stel ons gerust uw vraag