Ervaringen van klanten met Assurantiebedrijf Van Peppen

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl

5
Door: Maarten Huisman
Datum: 07-09-2023
Categorie: Verzekering
Verzekeringen... dat is nou niet echt waar ik mee bezig wil zijn. En dat is nou precies waarom ik zo blij ben met Assurantiebedrijf van Peppen. Want waar ik het schromelijk laat liggen pakken zij het op. Zo ook nu weer: auto verkocht, verzekering opgezegd. Althans dat dacht ik. Niet dus. Geen mail te vinden, dus vier maanden later nog eens met terugwerkende kracht proberen om hem op te zeggen. Dat kan natuurlijk niet, maar met wat lobby-werk heet Paul Dekeling het toch voor elkaar gekregen. Alles vanaf mei keurig terugbetaald gekregen. Superservice, net die stap extra nemen om de klant te helpen. Heel fijn! Dank jullie wel!
5
Door: Frits
Datum: 30-08-2023
Categorie: Verzekering
Ik heb een heel prettig gesprek gehad en zij dacht en denkt met mij mee! Over bv een dure racefiets verzekeren tijdens een fietsvakantie.
5
Door: Hanneke
Datum: 08-08-2023
Categorie: Verzekering
Marian is 1. Aardig 2. Kan goed luisteren 3. Neemt adequaat initiatief en 4. Handelt de zaken snel en efficient af.
5
Door: Studio (Hans) Oostrum
Datum: 31-07-2023
Categorie: Verzekering
Zo'n 7 jaar geleden in contact gekomen met het team van Assurantiekantoor van Peppen. Zowel privé en als zakelijk is het AvP-team toen onze belangen gaan behartigen. Altijd een warm en persoonlijk contact en zaakkundig. Bij problemen wordt er adequaat gehandeld en zaken opgelost. Ook bij 'tussendoor-vragen' altijd een luisterend oor. Op naar de volgende 7 jaar.
5
Door: Marcel v Rh
Datum: 29-06-2023
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Zeer vlotte en duidelijke afhandeling van onze schade. Vriendelijke goeie respons zowel via de mail als telefonisch. Ver boven verwachting!
5
Door: JM
Datum: 27-06-2023
Categorie: Verzekering
Vorig jaar na een kennismakingsgesprek alle verzekeringen bij Van Peppen ondergebracht. De assurantiekantoren waarmee we in het verleden te maken hadden lieten nogal eens steken vallen en wij hadden niet het idee dat ze er voor ons waren. Vorige week hadden we schade aan onze boot, na bemiddeling van Van Peppen binnen een paar dagen is deze schade naar onze tevredenheid opgelost. Heel prettig als je een keer belt dat er direct wordt opgenomen, zonder eerst een keuzemenu te moeten doorlopen en naar een ellendig muziekje te moeten luisteren. Wij blijven zeker bij Van Peppen!
5
Door: bodega de Posthoorn
Datum: 19-06-2023
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
gevalletje kortsluiting veel schade en keurig opgelost
5
Door: Marian
Datum: 08-06-2023
Categorie: Verzekering
Het altijd kunnen bellen en dat een ander het antwoord op jouw vraag probeert te geven als iemand die je wilt spreken bezig is , zodat je niet nog een keer hoeft te bellen. Het afhandelen van zaken en het meeleven met wat er is gebeurd bijvoorbeeld. Alles heel vertrouwd. Het meedenken.
5
Door: Fred van Tilborg
Datum: 12-05-2023
Categorie: Verzekering
Ik heb al ruim 15 jaar ervaring met het assurantiebedrijf Van Peppen. Zij geven betrouwbaar advies, zijn klantgericht en doen altijd hun best om je te helpen. Betrokken, professioneel en behulpzaam.
5
Door: Jupiter BV
Datum: 11-05-2023
Categorie: Verzekering
We zijn al jaren tevreden klant bij van Peppen. Altijd een goede afwikkeling zowel zakelijk als prive en een fijne en snelle communicatie.
5
Door: A. I.
Datum: 09-05-2023
Categorie: Verzekering
Bekwame verzekeringskantoor, denken met je mee. Vooral Ivo is zeer kundig! Dit is een kantoor waar je met al je vraagstukken mbt verzekeren terecht kan. Telefonisch ook goed te bereiken en iedere medewerker is ook service gericht. Goed gevoel bij. Zit er al ruim 20 jaar en erg tevreden.
5
Door: Initialen
Datum: 26-04-2023
Categorie: Verzekering
Dienstverlening is accuraat, snel en deskundig. Medewerkers zijn adequaat en denken met je mee. Bijzonder tevreden over dit bedrijf!
5
Door: adevries
Datum: 25-04-2023
Categorie: Verzekering
Van Peppen is al jaren een uitstekend kantoor. Accuraat, snel en persoonlijke aandacht. Houd ook het polispakket up to date. Kortom een prima kantoor om zaken mee te doen.
5
Door: Rob en Sylvia
Datum: 21-04-2023
Categorie: Verzekering
Sinds jaar en dag klant! Eén telefoontje en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zeer kordaat en denken met je mee!Een dikke pluim voor de medewerkers van van Peppen!
5
Door: Pronk Schilder-en Onderhoudsbedrijf
Datum: 12-04-2023
Categorie: Verzekering
Geeft goede tips en oplossingen,wat betreft verzekeringen. Werkt dit goed uit en denkt met je mee.
5
Door: Jeff
Datum: 06-04-2023
Categorie: Verzekering
Hele fijne en meedenkende verzekeringsmaatschappij dat een thuis gevoel geeft. Ik wordt al enkele jaren warm ontvangen en ook het contact wordt altijd goed onderhouden. Recent hulp gehad bij mijn kapotte laptop en alles verliep snel en soepel. Ben zakelijk & prive verzekerd bij van peppen, en heb sindsdien geen moment gedacht om ermee te stoppen. Het is haast onmogelijk om niet tevreden te zijn!
5
Door: Marcel
Datum: 05-04-2023
Categorie: Verzekering
Er wordt altijd goed gekeken welke verzekering het beste bij onze situatie past en of een verzekering wel zinvol is.
5
Door: Dick Taat
Datum: 11-03-2023
Categorie: Verzekering
Een medische kwestie op vakantie op voortreffelijk wijze begeleid en opgelost door Rianne Kok en andere medewerkers van van Peppen.
5
Door: Petra
Datum: 09-03-2023
Categorie: Verzekering
Behulpzaam, meedenkend en geen dingen die je niet nodig hebt!
5
Door: Sharmila Harcharan
Datum: 28-02-2023
Categorie: Verzekering
1 belletje of 1 mail en je situatie wordt serieus aangenomen en direct en oplossingsgericht behandeld. Vanuit het diepste van mijn hart! Hier wordt de klant ook echt als koning behandeld !
5
Door: Pleun
Datum: 27-02-2023
Categorie: Verzekering
We zijn al jaren naar volle tevredenheid klant bij Ivo en zijn team. Vriendelijkheid, betrouwheid, afspraken nakomen, meedenken, empathisch, doortastendheid typeren Assurantiebedrijf van Peppen. Ik zou iedereen van Peppen kunnen aanbevelen.
5
Door: Front Trading
Datum: 08-02-2023
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Sinds meer dan 15 jaar zijn wij zakelijk klant bij van Peppen en dragen zij zorg voor een reeks aan verzekeringen die voor ons van belang zijn. Naar volledige tevredenheid. Het kiezen van een juist verzekeringspakket is al lastig genoeg en je wilt je niet onnodig of dubbel verzekeren. Persoonlijke aandacht en zakelijke daadkracht gaan hand in hand bij van Peppen. Begin 2022 is ons bedrijf getroffen door aanzienlijke waterschade. Als ondernemer wordt je van het ene op het andere moment geconfronteerd met een enorme uitdaging waar je zelf geen enkele aandeel in had. Handen-in-het-haar gevoel. Ondanks dat we wisten dat we goed verzekerd waren was het een zeer spannende en stressvolle periode. Van Peppen heeft ons ‘bij de hand genomen’ en het hele traject professioneel begeleid en in goede banen geleid. Dit gaf veel vertrouwen en heeft uiteindelijk tot een bevredigende afronding van de schade geresulteerd. Op de juiste manier verzekerd zijn is één, een voorval op de juiste afgehandeld zien worden is twee. Voor beiden geldt dat opnieuw is gebleken dat we bij van Peppen goed zitten!
5
Door: Frank van Beek
Datum: 20-12-2022
Categorie: Verzekering
Betrouwbaar en accuraat. Attent op veranderingen en komt dan met goede adviezen.
5
Door: Patrick Wulz
Datum: 18-12-2022
Categorie: Verzekering
Al jaren helpt Assurantiebedrijf van Peppen mij en mijn familie met mijn verzekeringstechnische en financiële zaken. Ik kan dan ook niks anders zeggen, zeer tevreden te zijn over de geboden hulp, kennis en adviezen! Oprecht en zeer goed bedrijf.
5
Door: Dick de Vries
Datum: 15-12-2022
Categorie: Verzekering
Een accurate medewerker deze Rianne, waar ik voor belde was steeds al geregeld!

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.