Ervaringen van klanten met Assurantiebedrijf Van Peppen

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl

5
Door: Fred van Tilborg
Datum: 12-05-2023
Categorie: Verzekering
Ik heb al ruim 15 jaar ervaring met het assurantiebedrijf Van Peppen. Zij geven betrouwbaar advies, zijn klantgericht en doen altijd hun best om je te helpen. Betrokken, professioneel en behulpzaam.
5
Door: Jupiter BV
Datum: 11-05-2023
Categorie: Verzekering
We zijn al jaren tevreden klant bij van Peppen. Altijd een goede afwikkeling zowel zakelijk als prive en een fijne en snelle communicatie.
5
Door: A. I.
Datum: 09-05-2023
Categorie: Verzekering
Bekwame verzekeringskantoor, denken met je mee. Vooral Ivo is zeer kundig! Dit is een kantoor waar je met al je vraagstukken mbt verzekeren terecht kan. Telefonisch ook goed te bereiken en iedere medewerker is ook service gericht. Goed gevoel bij. Zit er al ruim 20 jaar en erg tevreden.
5
Door: Initialen
Datum: 26-04-2023
Categorie: Verzekering
Dienstverlening is accuraat, snel en deskundig. Medewerkers zijn adequaat en denken met je mee. Bijzonder tevreden over dit bedrijf!
5
Door: adevries
Datum: 25-04-2023
Categorie: Verzekering
Van Peppen is al jaren een uitstekend kantoor. Accuraat, snel en persoonlijke aandacht. Houd ook het polispakket up to date. Kortom een prima kantoor om zaken mee te doen.
5
Door: Rob en Sylvia
Datum: 21-04-2023
Categorie: Verzekering
Sinds jaar en dag klant! Eén telefoontje en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zeer kordaat en denken met je mee!Een dikke pluim voor de medewerkers van van Peppen!
5
Door: Pronk Schilder-en Onderhoudsbedrijf
Datum: 12-04-2023
Categorie: Verzekering
Geeft goede tips en oplossingen,wat betreft verzekeringen. Werkt dit goed uit en denkt met je mee.
5
Door: Jeff
Datum: 06-04-2023
Categorie: Verzekering
Hele fijne en meedenkende verzekeringsmaatschappij dat een thuis gevoel geeft. Ik wordt al enkele jaren warm ontvangen en ook het contact wordt altijd goed onderhouden. Recent hulp gehad bij mijn kapotte laptop en alles verliep snel en soepel. Ben zakelijk & prive verzekerd bij van peppen, en heb sindsdien geen moment gedacht om ermee te stoppen. Het is haast onmogelijk om niet tevreden te zijn!
5
Door: Marcel
Datum: 05-04-2023
Categorie: Verzekering
Er wordt altijd goed gekeken welke verzekering het beste bij onze situatie past en of een verzekering wel zinvol is.
5
Door: Dick Taat
Datum: 11-03-2023
Categorie: Verzekering
Een medische kwestie op vakantie op voortreffelijk wijze begeleid en opgelost door Rianne Kok en andere medewerkers van van Peppen.
5
Door: Petra
Datum: 09-03-2023
Categorie: Verzekering
Behulpzaam, meedenkend en geen dingen die je niet nodig hebt!
5
Door: Sharmila Harcharan
Datum: 28-02-2023
Categorie: Verzekering
1 belletje of 1 mail en je situatie wordt serieus aangenomen en direct en oplossingsgericht behandeld. Vanuit het diepste van mijn hart! Hier wordt de klant ook echt als koning behandeld !
5
Door: Pleun
Datum: 27-02-2023
Categorie: Verzekering
We zijn al jaren naar volle tevredenheid klant bij Ivo en zijn team. Vriendelijkheid, betrouwheid, afspraken nakomen, meedenken, empathisch, doortastendheid typeren Assurantiebedrijf van Peppen. Ik zou iedereen van Peppen kunnen aanbevelen.
5
Door: Front Trading
Datum: 08-02-2023
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Sinds meer dan 15 jaar zijn wij zakelijk klant bij van Peppen en dragen zij zorg voor een reeks aan verzekeringen die voor ons van belang zijn. Naar volledige tevredenheid. Het kiezen van een juist verzekeringspakket is al lastig genoeg en je wilt je niet onnodig of dubbel verzekeren. Persoonlijke aandacht en zakelijke daadkracht gaan hand in hand bij van Peppen. Begin 2022 is ons bedrijf getroffen door aanzienlijke waterschade. Als ondernemer wordt je van het ene op het andere moment geconfronteerd met een enorme uitdaging waar je zelf geen enkele aandeel in had. Handen-in-het-haar gevoel. Ondanks dat we wisten dat we goed verzekerd waren was het een zeer spannende en stressvolle periode. Van Peppen heeft ons ‘bij de hand genomen’ en het hele traject professioneel begeleid en in goede banen geleid. Dit gaf veel vertrouwen en heeft uiteindelijk tot een bevredigende afronding van de schade geresulteerd. Op de juiste manier verzekerd zijn is één, een voorval op de juiste afgehandeld zien worden is twee. Voor beiden geldt dat opnieuw is gebleken dat we bij van Peppen goed zitten!
5
Door: Frank van Beek
Datum: 20-12-2022
Categorie: Verzekering
Betrouwbaar en accuraat. Attent op veranderingen en komt dan met goede adviezen.
5
Door: Patrick Wulz
Datum: 18-12-2022
Categorie: Verzekering
Al jaren helpt Assurantiebedrijf van Peppen mij en mijn familie met mijn verzekeringstechnische en financiële zaken. Ik kan dan ook niks anders zeggen, zeer tevreden te zijn over de geboden hulp, kennis en adviezen! Oprecht en zeer goed bedrijf.
5
Door: Dick de Vries
Datum: 15-12-2022
Categorie: Verzekering
Een accurate medewerker deze Rianne, waar ik voor belde was steeds al geregeld!
5
Door: david
Datum: 06-12-2022
Categorie: Verzekering
Deze score gaat over de schadeafhandeling bij Van Peppen uitgevoerd door Rianne Kok. Schade is een vervelende ervaring en juist dan is het fijn als iemand er voor jou het proces doorloopt van de afhandeling bewaakt. Rianne is zo'n persoon! Van Peppen bestaat al lang en heeft naam opgebouwd. Ik heb de indruk dat om die reden bij de maatschappijen vertrouwen is en dit een boost geeft aan doorloop van afwikkeling van de schade.
5
Door: Peter West
Datum: 29-11-2022
Categorie: Verzekering
Top, wij kunnen niets anders zeggen. Service om door een ringetje te halen!!! Met heel veel dank aan Rianne die ons ontzettend heeft geholpen bij de afwikkeling van de schade aan onze auto. Zonder haar hadden we niet geweten hoe we dit op hadden moeten lossen maar Rianne heeft met haar kennis en ervaring alles heel snel op de rails kunnen zetten. Echt alle lof voor haar. En wij zijn ontzettend blij dat herstel van de auto geregeld is.
5
Door: Erik
Datum: 28-11-2022
Categorie: Verzekering
Mijn eerste schade gemeld bij Van Peppen. Heel snel een reactie gekregen van Rianne. Die heeft zich vervolgens heel erg ingezet om de volledige schade te verhalen. Dat lukte helaas niet vanwege de afschrijving, maar ik heb de indruk dat zij voor mij het maximaal mogelijke eruit heeft weten te halen. Echt grote klasse.
5
Door: Fons Janssen
Datum: 17-11-2022
Categorie: Verzekering
Snelle, professionele en effectvolle afhandeling van een schade-geval. Dat geldt voor deze adviseur, maar in het algemeen ook voor anderen van dit assurantie-bedrijf. Daarnaast regelmatig en Nieuwsbrief met nuttige informaties.
5
Door: Bert
Datum: 15-11-2022
Categorie: Verzekering
De mensen bij dit Assurantiebedrijf staan je altijd goed te woord. En als er wat verandert moet worden in een polis leggen ze het duidelijk voor je uit. Ik zelf ben al jaren bij dit Assurantiekantoor in geschreven met een goed vertrouwelijk gevoel.
5
Door: Claude
Datum: 11-11-2022
Categorie: Verzekering
A great customer relation and the right solution proposed when needed. Thank you to the team van Peppen!
5
Door: Lisette
Datum: 27-09-2022
Categorie: Verzekering
Al een aantal jaar naar volle tevredenheid klant bij Van Peppen met een pakket aan verzekeringen. Na een onfortuinlijke val van mijn laptop tijdens vakantie, direct na thuiskomst contact opgenomen. Na snelle reactie, fijne en uitstekende service, was het binnen een aantal dagen naar volle tevredenheid afgehandeld! Één en al klantvriendelijkheid en deskundigheid!
5
Door: MW
Datum: 30-06-2022
Categorie:
Wij zijn in 2018, zakelijk en prive, klant geworden bij Van Peppen en dit naar volle tevredenheid. Op het moment dat we een beroep moeten doen op een van onze verzekeringen wordt er snel gehandeld en meegedacht. In vergelijking met een grote instantie is bij Van Peppen het persoonlijke contact een grote pre. Je hebt altijd dezelfde contactpersoon die bekend is met de verzekeringnemer, nooit hoef je 2x het verhaal te vertellen. Daarnaast krijgen we regelmatig nieuwsbrieven die heel informatief zijn. Wij willen nooit meer ergens anders naartoe!!

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.