Ervaringen van klanten met Assurantiebedrijf Van Peppen

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl

5
Door: Frank van Beek
Datum: 20-12-2022
Categorie: Verzekering
Betrouwbaar en accuraat. Attent op veranderingen en komt dan met goede adviezen.
5
Door: Patrick Wulz
Datum: 18-12-2022
Categorie: Verzekering
Al jaren helpt Assurantiebedrijf van Peppen mij en mijn familie met mijn verzekeringstechnische en financiële zaken. Ik kan dan ook niks anders zeggen, zeer tevreden te zijn over de geboden hulp, kennis en adviezen! Oprecht en zeer goed bedrijf.
5
Door: Dick de Vries
Datum: 15-12-2022
Categorie: Verzekering
Een accurate medewerker deze Rianne, waar ik voor belde was steeds al geregeld!
5
Door: david
Datum: 06-12-2022
Categorie: Verzekering
Deze score gaat over de schadeafhandeling bij Van Peppen uitgevoerd door Rianne Kok. Schade is een vervelende ervaring en juist dan is het fijn als iemand er voor jou het proces doorloopt van de afhandeling bewaakt. Rianne is zo'n persoon! Van Peppen bestaat al lang en heeft naam opgebouwd. Ik heb de indruk dat om die reden bij de maatschappijen vertrouwen is en dit een boost geeft aan doorloop van afwikkeling van de schade.
5
Door: Peter West
Datum: 29-11-2022
Categorie: Verzekering
Top, wij kunnen niets anders zeggen. Service om door een ringetje te halen!!! Met heel veel dank aan Rianne die ons ontzettend heeft geholpen bij de afwikkeling van de schade aan onze auto. Zonder haar hadden we niet geweten hoe we dit op hadden moeten lossen maar Rianne heeft met haar kennis en ervaring alles heel snel op de rails kunnen zetten. Echt alle lof voor haar. En wij zijn ontzettend blij dat herstel van de auto geregeld is.
5
Door: Erik
Datum: 28-11-2022
Categorie: Verzekering
Mijn eerste schade gemeld bij Van Peppen. Heel snel een reactie gekregen van Rianne. Die heeft zich vervolgens heel erg ingezet om de volledige schade te verhalen. Dat lukte helaas niet vanwege de afschrijving, maar ik heb de indruk dat zij voor mij het maximaal mogelijke eruit heeft weten te halen. Echt grote klasse.
5
Door: Fons Janssen
Datum: 17-11-2022
Categorie: Verzekering
Snelle, professionele en effectvolle afhandeling van een schade-geval. Dat geldt voor deze adviseur, maar in het algemeen ook voor anderen van dit assurantie-bedrijf. Daarnaast regelmatig en Nieuwsbrief met nuttige informaties.
5
Door: Bert
Datum: 15-11-2022
Categorie: Verzekering
De mensen bij dit Assurantiebedrijf staan je altijd goed te woord. En als er wat verandert moet worden in een polis leggen ze het duidelijk voor je uit. Ik zelf ben al jaren bij dit Assurantiekantoor in geschreven met een goed vertrouwelijk gevoel.
5
Door: Claude
Datum: 11-11-2022
Categorie: Verzekering
A great customer relation and the right solution proposed when needed. Thank you to the team van Peppen!
5
Door: Lisette
Datum: 27-09-2022
Categorie: Verzekering
Al een aantal jaar naar volle tevredenheid klant bij Van Peppen met een pakket aan verzekeringen. Na een onfortuinlijke val van mijn laptop tijdens vakantie, direct na thuiskomst contact opgenomen. Na snelle reactie, fijne en uitstekende service, was het binnen een aantal dagen naar volle tevredenheid afgehandeld! Één en al klantvriendelijkheid en deskundigheid!
5
Door: MW
Datum: 30-06-2022
Categorie:
Wij zijn in 2018, zakelijk en prive, klant geworden bij Van Peppen en dit naar volle tevredenheid. Op het moment dat we een beroep moeten doen op een van onze verzekeringen wordt er snel gehandeld en meegedacht. In vergelijking met een grote instantie is bij Van Peppen het persoonlijke contact een grote pre. Je hebt altijd dezelfde contactpersoon die bekend is met de verzekeringnemer, nooit hoef je 2x het verhaal te vertellen. Daarnaast krijgen we regelmatig nieuwsbrieven die heel informatief zijn. Wij willen nooit meer ergens anders naartoe!!
5
Door: J.J.
Datum: 29-06-2022
Categorie: Verzekering
Alert, actief, betrokken, inlevend, assertief, volhardend
5
Door: Jos
Datum: 21-06-2022
Categorie: Verzekering
Ben binnen een paar dagen geweldig geholpen. Wat communicatie via de mail en om de laatste onduidelijkheden af te stemmen resp. op te lossen even telefonisch contact gehad waarna alles duidelijk was. Meestal doe ik niet aan een hoogste score maar deze keer doe ik dat met plezier want ik zou niet weten wat er beter zou kunnen.
5
Door: Derkje Schut-de Groot
Datum: 21-05-2022
Categorie: Verzekering
Zoals al eerder aangegeven, ondanks de afstand tussen Den Haag en Kortehemmen (Friesland), het zijn stuk voor stuk toppers. Zijn bevlogen, kundig en het gekke is dat je het idee hebt dat je ze allemaal "kent". Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat je geen dossier bent, maar een mens. IJs- en wederdienende blijven wij heel graag bij deze verzekeraar. Ik raad dit kantoor eenieder aan! Scheelt heel veel gedonder. Prijsvechter heel leuk in eerste instantie, totdat er echt iets gebeurt, dan ben je de Sjaak! Dus: ga voor Van Peppen (of een ander kantoor bij jou/u in de buurt). Pakt beter uit dan een naamloze prijsvechter. We willen toch allemaal graag als mens gezien worden, nou dat kan en gebeurt bij Van Peppen!. Die 3 euro korting kan één ieder zeer naar komen te staan. Viva team Van Peppen!!! En wederom dank voor jullie bijstand en snelle afhandeling.
5
Door: MK
Datum: 07-02-2022
Categorie: Verzekering
Al 20 jaar een zeer tevreden klant bij Van Peppen! Het is heel fijn om op vakkundige mensen te kunnen vertrouwen als dat nodig is. Altijd een goed en eerlijk advies, en denken graag met je mee. Ze doen wat ze beloven.
5
Door: Rob
Datum: 26-01-2022
Categorie: Verzekering
Medewerkster heeft alles gedaan om waterschade vergoed te krijgen.
5
Door: MC
Datum: 25-01-2022
Categorie: Verzekering
Ben al heel lang klant en ben zeer tevreden over Van Peppen. Het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt want iedereen is even behulpzaam. Je krijgt snel en duidelijk antwoord op je vragen en als het om een schade gaat weet je dezelfde dag nog waar je aan toe bent. Iedereen doet zijn uiterste best voor je om de schade zo goed en snel mogelijk op te lossen.
5
Door: Fam Mulder
Datum: 13-11-2021
Categorie: Verzekering
Wij zijn al jaren klant van van Peppen en zijn uitermate te vrede met de service die door hen word verleend. Zeer klantvriendelijk en een hands on mentaliteit en zeer professioneel. De medewerkers denken zeer goed mee om het juiste product te vinden die bij de klant past. Bij afhandeling van schade of problemen doen zij net een stapje meer dan gevraagd Kan dit bedrijf iedereen van harte aanbevelen. Mvg. Fam Mulder
5
Door: Menno
Datum: 01-11-2021
Categorie: Verzekering
Ik ben erg goed geholpen door Rianne Kok, het ging over mijn iPad. Alles was snel en goed geregeld bedankt hiervoor!
5
Door: Georgia
Datum: 23-10-2021
Categorie: Verzekering
Duidelijk advies, goede en snelle communicatie. Vragen werden altijd vriendelijk met geduld beantwoord. De fijne persoonelijke benadering wordt eveneens zeer gewaardeerd!
5
Door: Vincent's Interieur Projecten
Datum: 30-07-2021
Categorie: Verzekering
Voor mijn eenmanszaak op bezoek geweest bij van Peppen. na een goed gesprek met Ivo te hebben gehad heeft hij voor mij alle nodige verzekeringen op een rij gezet met betrekking tot mijn bedrijf en werkzaamheden. daaruit kwam een volledig pakket voor een aantrekkelijke prijs! ik ben tot zover heel tevreden over de communicatie met van Peppen. hopelijk heb ik mijn verzekeringen niet nodig maar mocht dat nodig zijn heb ik er vertrouwen in dat het bij van Peppen in goede handen is!
5
Door: Simone
Datum: 17-06-2021
Categorie: Verzekering
Zeer tevreden over de prettige communicatie en afhandeling van onze schade melding. Altijd bereikbaar voor advies, een betrouwbare adviseur.
4
Door: VDVDP architecten
Datum: 06-05-2021
Categorie:
Soms komt het op je pad dat je een beroep moet doen op je aansprakelijkheidsverzekering. Adequaat heft Marian Zon hierin geïnformeerd en begeleid wat tot tevredenheid in de afhandeling heeft geleid.
5
Door: Gerrit
Datum: 06-05-2021
Categorie: Verzekering
Ik vind de medewerkers van Assurantiebedrijf Van Peppen zeer profesioneel, klantvriendelijk en meedenkend. Vaak zijn de producten lastig te begrijpen als men hier niet thuis in is. Van Peppen bestaat de kunst om op begrijpelijke wijze de gecompliceerde producten toe te lichten en te vertalen naar een persoonlijk advies.
5
Door: J.T.
Datum: 28-03-2021
Categorie: Verzekering
Er zijn van die organisaties waarvan je blij bent dat je bij hun klantenbestand mag horen. Van Peppen is er een van. Een bedrijf dat als je met vragen over verzekeringen komt altijd voor je klaar staat en je vakkundig verder helpt. Ook als iemand de kofferbak van je auto is ingereden en je niet meer bij je veilig opgeborgen verzekeringspapieren kan komen. Dan is de rustige en vakkundige ondersteuning via de telefoon uit Den Haag goud waard..

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.