Ervaringen van klanten met Assurantiebedrijf Van Peppen

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl

5
Door: Henk
Datum: 29-01-2021
Categorie: Verzekering
Onze nieuwe polissen zijn in 2017 door Karin opgesteld, zeer professioneel en prettig. Met Fred kregen we pas te maken begin 2020 door afhandeling van stormschade. Dat was (en is) een erg prettig contact. Ook uitstekend geholpen. Helaas gaat hij later dit jaar met pensioen, Wij zullen hem missen.
5
Door: Frank en Marijke J.
Datum: 28-01-2021
Categorie: Verzekering
Ergens in de vorige eeuw, rond 1970, hebben wij ons pakket verzekeringen in beheer gegeven bij de fa. Van Peppen. Nooit spijt van gehad, het pakket werd uitstekend beheerd en eventuele schade werd snel en deskundig geregeld. Daarnaast onderscheidt de firma Van Peppen zich door alle begrip voor en meedenken met de cliënt. Bedankt en ga zo door!
5
Door: Rick
Datum: 21-01-2021
Categorie: Verzekering
De waarde van een verzekering en verzekeraar blijkt pas bij schadeafhandeling. Daarin kan ik Van Peppen van harte aanbevelen! Zij strijden mét hun kennis van wet- en regelgeving én met hart en ziel voor hun cliënten. Complimenten!
5
Door: R. Medenblik
Datum: 20-01-2021
Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering
De samenwerking tussen Van der Velde ’t Veentje en Assurantiebedrijf Van Peppen dateert vanaf begin 50-er jaren. Mijn bedrijf bestaat dit jaar 95 jaar. Van Peppen bestaat 75 jaar. Dat is enorm bijzonder. Sinds mijn overname van het familiebedrijf in 2016 heb ik te maken met Ivo van Peppen en zijn team. De eerste periode hebben we afgetast en gekeken of de lange samenwerking uit het verleden inderdaad ook toekomstbestendig was. Inmiddels is dat 5 jaar terug en ben ik nog steeds tevreden over de samenwerking. Wij zijn enorm druk met onze business en Van Peppen houdt ons scherp waar actie nodig is en begeleidt ons in de volle breedte. Ze zijn goed bereikbaar, komen afspraken na, denken mee en nemen minimaal éénmaal per jaar uitgebreid de tijd om in alle rust de zaken door te nemen. Ook voor ons nieuwe bedrijf, Hubbel Lastmile, voor slimme groene logistiek, laten wij alle verzekeringszaken door team Van Peppen behandelen.
5
Door: TB
Datum: 19-01-2021
Categorie: Verzekering
Sinds begin jaren '80 behartigt Assurantiebedrijf Van Peppen onze verzekeringsportefeuille en zijn zij tot op de dag van vandaag onze vaste partner. Dat doen zij al 40 jaar naar volle tevredenheid en hebben we ook voor de toekomst het volste vertrouwen in het voortzetten van onze constructieve en plezierige samenwerking. De combinatie van op maat afgestemd vakkundig advies, grote persoonlijke betrokkenheid en een niet aflatend hoog serviceniveau maakt onze relatie uiterst duurzaam en kunnen we anderen met gerust hart aanbevelen om zaken te doen met dit kantoor.
5
Door: Coby en Ron Olthoff
Datum: 22-12-2020
Categorie: Verzekering
Na overname bij van Peppen terecht gekomen. In eerste instantie met argusogen bekeken hoe dit kantoor met zijn klanten omging. Na een jaar al zeer tevreden, nu na 10 jaar kan ik niet meer zonder hun service en begeleiding. Totaal geen zorgen over mijn gehele verzekeringspakket. Echt ouderwetse klanten binding zoals het feitelijk hoort. Volhouden die strategie en dank voor 10 jaar zorgeloos verzekerd zijn en probleemloze schadeafhandeling.
5
Door: Kees van Leaping Orange
Datum: 20-12-2020
Categorie: Verzekering
Dit kantoor behandelt al vele jaren mijn zakelijke en privé-portefeuille tot grote tevredenheid. Ik word bijtijds geïnformeerd over belangrijke wijzigingen, het kan allemaal digitaal, als er schade is wordt dit voortvarend aangepakt en alle medewerkers waar ik mee te maken heb zijn vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk om weinig tijd kwijt te zijn aan verzekeringen en het otch goed verzorgd te hebben. Hup Van Peppen!
5
Door: Jasmijn
Datum: 13-12-2020
Categorie: Verzekering
"Leuker kunnen we het niet maken..." Nou, wel dus! Van Peppen zorgt voor écht persoonlijke en heel professionele dienstverlening, met volop tijd en aandacht en de "extra mile", zoals het persoonlijk langs brengen van de stukken. Tegen alle verwachtingen in, zijn verzekeringsgerelateerde zaken tegenwoordig een plezier in plaats van een zorg aan mijn hoofd! Heel veel dank voor alle toewijding (en geduld met mij als klant...)!
5
Door: Ger
Datum: 07-12-2020
Categorie: Verzekering
afwikkeling waterschade in slaapkamer van schoonmoeder (93 jaar) op zeer correcte en plezierige manier wijze afgehandeld. Fred Kempeners denkt met je mee. zeer tevreden!
5
Door: Lucienne Labordus
Datum: 04-12-2020
Categorie: Verzekering
Al enige jaren diverse zaken via deze firma laten lopen. O.a. onze verzekeringen. Gelukkig tot op heden nog geen aanspraak op hoeven maken. Nu toch een gevalletje van brilschade voorgelegd en dit werd supersnel en met positief resultaat afgehandeld. Bij van Peppen ben je geen nummer, ze kennen hun cliënten.
5
Door: Erik Snippe
Datum: 12-11-2020
Categorie: Verzekering
Ik was op zoek naar een pensioenverzekering. Na een prettige eerste gesprek wat goed voorbereid was en waarin al heel veel duidelijk werd uitgelegd, heb ik besloten niet alleen mijn pensioen via Van Peppen te regelen maar ook ook om al mijn overige verzekeringen hier onder te brengen. Prettige mensen met kennis van zaken. Makkelijk bereikbaar en fijn om zaken mee te doen. Ondanks de corona beslommeringen toch het gevoel dat je persoonlijk wordt geholpen. Je bent geen nummer maar een gewaardeerde klant. Een aanrader.
5
Door: Margriet
Datum: 04-11-2020
Categorie: Verzekering
Super vriendelijke, attente en professionele manier van hulp bieden. Je voelt je altijd welkom als je belt en je probleem of vraag wordt direct opgepakt!!
5
Door: Rahmqvist Netherlands
Datum: 30-10-2020
Categorie: Verzekering
First class service. Personalised and dedicated. All proposals always linked with an advise. Highly recommended
5
Door: Anoniem+
Datum: 25-10-2020
Categorie: Verzekering
We zijn al jaren cliënt bij van Peppen. Je wordt er goed geholpen, er wordt geluisterd en de uitleg die wij kregen was zeer duidelijk voor ons ondanks dat wij leken op dit gebied zijn. Voor een 2e keer uitleg vragen is geen probleem. Ook is er aandacht voor het persoonlijke vlak en voor een grapje op zijn tijd.
5
Door: Frank
Datum: 15-10-2020
Categorie: Verzekering
Nadat door een schadegeval aan een verzekerd object en voldongen premieverhogingen de maandpremie van mijn verzekeringspakket fors gestegen was, wist mevrouw Cocx door enkele slimme verschuivingen binnen het pakket de maandpremie toch enigszins genormaliseerd(dus verlaagd)te krijgen. Bovendien is het prettig als je assurantiekantoor van Peppen belt men jouw situatie, van hoe en waar je staat in verzekeringsland, direct bij de hand heeft. Dat geeft een aangenaam en persoonlijk gevoel. Een schadegeval is in de regel heel snel geregeld en dat verzacht de pijn enorm. Assurantiekantoor van Peppen kan voor een ieder warm aanbevolen worden.
5
Door: Hans
Datum: 09-10-2020
Categorie: Verzekering
Ik ben al vele jaren cliënt bij dit kantoor. Sedert een paar jaar behartigt Wanda tot mijn volle tevredenheid mijn belangen. Ouderwetse service in een modern jasje!
5
Door: Ruud Severien | R&R Bouw en Onderhoud
Datum: 03-10-2020
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Wij zijn een bouw- en renovatiebedrijf en al vele jaren staat Van Peppen en zijn fijne en deskundige team ons bij met een flink aantal verschillende en niet altijd even eenvoudige verzekeringen. Of het nu om adviezen gaat of het soms langdurig zoeken naar de meest passende verzekeringen of het behandelen van een schade, altijd worden we goed en snel geholpen en waar nodig gegidst door de wirwar van regeltjes die verzekeringsland nu eenmaal kent. Kortom een fijne partner ook om mee te sparren, want naast hun bovenstaande specialisme tonen ze ook veel interesse in ons bedrijf en medewerkers. Hulde!
5
Door: Inez Hoogeboom-Fresco
Datum: 17-09-2020
Categorie: Verzekering
Er wordt de tijd voor je genomen. Elke vraag krijgt een goed antwoord. De beste en voordeligste optie wordt in goed overleg doorgesproken. Wij zijn zelf al bijna 40 jaar bij Van Peppen cliënt. Erg plezierig. En eigenlijk ging het van generatie op generatie. Zowel bij Van Peppen als bij ons. Mijn vader was er verzekerd. Wij zijn er verzekerd. En onze dochter inmiddels ook. Dochter weliswaar in het klein, maar toch.... Dat zegt toch wel zo’n beetje alles hè. Dit jaar bestaan ze 75 jaar. Geweldig dat dit zo is. PROFICIAT.
5
Door: Frans
Datum: 10-09-2020
Categorie: Verzuimverzekering
kennis van zaken en professioneel is voor Ivo en zijn team een normale zaak. Zijn we tegenwoordig niet meer gewend.
5
Door: Anneke Buikems
Datum: 04-09-2020
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Snelle persoonlijke uitleg én actie ! Hulp bij het invullen van de formulieren.
5
Door: Pieter
Datum: 21-08-2020
Categorie: Verzekering
Uitstekend geholpen na schade aan onze auto. Snel, professioneel en vriendelijk!
5
Door: Kees
Datum: 17-08-2020
Categorie: Verzekering
Een paar jaar geleden prima begeleid bij uitkeren van lijfrente polis. Toen ook gelijk met ons verzekeringspakket overgestapt naar Van Peppen. Een maand geleden heeft Chantal Pronk voor ons het pakket ondergebracht bij een andere verzekeraar waar we behoorlijk voordeliger uitkwamen. Dit op een vriendelijke manier en met veel gevoel voor service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
5
Door: Ed
Datum: 11-05-2020
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Schade aan luifel van winkel snel afgehandeld. Na melding direct reactie en snelle betaling van het schadebedrag. Prettige persoonlijke benadering.
5
Door: D.Robers-Keijzer
Datum: 24-04-2020
Categorie: Verzekering
Assurantiebedrijf van Peppen adviseert onze familie al drie generaties over allerhande verzekeringen. Met een luisterend oor en het doorvragen waar nodig, weet Van Peppen goed tot de kern te komen. Met een passend en persoonlijk advies als gevolg. Wij zijn erg tevreden.
5
Door: Mieke
Datum: 19-02-2020
Categorie: Verzekering
Enorme goede service en betrokkenheid, niets dan lof voor dit bedrijf en zijn medewerkers!

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.