Ervaringen van klanten met Assurantiebedrijf Van Peppen

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl

5
Door: Fam Mulder
Datum: 13-11-2021
Categorie: Verzekering
Wij zijn al jaren klant van van Peppen en zijn uitermate te vrede met de service die door hen word verleend. Zeer klantvriendelijk en een hands on mentaliteit en zeer professioneel. De medewerkers denken zeer goed mee om het juiste product te vinden die bij de klant past. Bij afhandeling van schade of problemen doen zij net een stapje meer dan gevraagd Kan dit bedrijf iedereen van harte aanbevelen. Mvg. Fam Mulder
5
Door: Menno
Datum: 01-11-2021
Categorie: Verzekering
Ik ben erg goed geholpen door Rianne Kok, het ging over mijn iPad. Alles was snel en goed geregeld bedankt hiervoor!
5
Door: Georgia
Datum: 23-10-2021
Categorie: Verzekering
Duidelijk advies, goede en snelle communicatie. Vragen werden altijd vriendelijk met geduld beantwoord. De fijne persoonelijke benadering wordt eveneens zeer gewaardeerd!
5
Door: Vincent's Interieur Projecten
Datum: 30-07-2021
Categorie: Verzekering
Voor mijn eenmanszaak op bezoek geweest bij van Peppen. na een goed gesprek met Ivo te hebben gehad heeft hij voor mij alle nodige verzekeringen op een rij gezet met betrekking tot mijn bedrijf en werkzaamheden. daaruit kwam een volledig pakket voor een aantrekkelijke prijs! ik ben tot zover heel tevreden over de communicatie met van Peppen. hopelijk heb ik mijn verzekeringen niet nodig maar mocht dat nodig zijn heb ik er vertrouwen in dat het bij van Peppen in goede handen is!
5
Door: Simone
Datum: 17-06-2021
Categorie: Verzekering
Zeer tevreden over de prettige communicatie en afhandeling van onze schade melding. Altijd bereikbaar voor advies, een betrouwbare adviseur.
4
Door: VDVDP architecten
Datum: 06-05-2021
Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering
Soms komt het op je pad dat je een beroep moet doen op je aansprakelijkheidsverzekering. Adequaat heft Marian Zon hierin geïnformeerd en begeleid wat tot tevredenheid in de afhandeling heeft geleid.
5
Door: Gerrit
Datum: 06-05-2021
Categorie: Verzekering
Ik vind de medewerkers van Assurantiebedrijf Van Peppen zeer profesioneel, klantvriendelijk en meedenkend. Vaak zijn de producten lastig te begrijpen als men hier niet thuis in is. Van Peppen bestaat de kunst om op begrijpelijke wijze de gecompliceerde producten toe te lichten en te vertalen naar een persoonlijk advies.
5
Door: J.T.
Datum: 28-03-2021
Categorie: Verzekering
Er zijn van die organisaties waarvan je blij bent dat je bij hun klantenbestand mag horen. Van Peppen is er een van. Een bedrijf dat als je met vragen over verzekeringen komt altijd voor je klaar staat en je vakkundig verder helpt. Ook als iemand de kofferbak van je auto is ingereden en je niet meer bij je veilig opgeborgen verzekeringspapieren kan komen. Dan is de rustige en vakkundige ondersteuning via de telefoon uit Den Haag goud waard..
5
Door: Het Rijswijkse Vloerenhuis BV
Datum: 11-03-2021
Categorie: Verzekering
De mensen staan echt voor je klaar en doen hun best om je perfect te helpen, kan niks anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben......Dank!
4
Door: J.H. van der Velde
Datum: 10-03-2021
Categorie: Verzekering
Snelle service met een klantgerichte aanpak. Zeer adequaat gehandeld bij recent schade geval. Net als vroeger, mijn familie doet al generaties verzekeringen bij Van Peppen.
5
Door: Mike
Datum: 09-03-2021
Categorie: Verzekering
Na een winterse storm en een lek dak, de firma van Peppen Assuranties gebeld. Het halve dak ligt er af! Hoe nu verder? Ivo van Peppen en Marian Zon schoten direct in actie. Altijd handig wanneer iemand de weg reeds kent in verzekeringsland. In combinatie met verzekeraar ASR zijn we snel geholpen en inmiddels zitten we er weer droog bij! Top! Altijd behulpzaam snel in reageren en dus goede service.
5
Door: de Bruin
Datum: 09-03-2021
Categorie: Verzekering
Fred heeft ons zeer goed geholpen. Hij was kundig snel en behulpzaam. Dank voor je snelle afhandeling Fred.
5
Door: Henk
Datum: 29-01-2021
Categorie: Verzekering
Onze nieuwe polissen zijn in 2017 door Karin opgesteld, zeer professioneel en prettig. Met Fred kregen we pas te maken begin 2020 door afhandeling van stormschade. Dat was (en is) een erg prettig contact. Ook uitstekend geholpen. Helaas gaat hij later dit jaar met pensioen, Wij zullen hem missen.
5
Door: Frank en Marijke J.
Datum: 28-01-2021
Categorie: Verzekering
Ergens in de vorige eeuw, rond 1970, hebben wij ons pakket verzekeringen in beheer gegeven bij de fa. Van Peppen. Nooit spijt van gehad, het pakket werd uitstekend beheerd en eventuele schade werd snel en deskundig geregeld. Daarnaast onderscheidt de firma Van Peppen zich door alle begrip voor en meedenken met de cliënt. Bedankt en ga zo door!
5
Door: Rick
Datum: 21-01-2021
Categorie: Verzekering
De waarde van een verzekering en verzekeraar blijkt pas bij schadeafhandeling. Daarin kan ik Van Peppen van harte aanbevelen! Zij strijden mét hun kennis van wet- en regelgeving én met hart en ziel voor hun cliënten. Complimenten!
5
Door: R. Medenblik
Datum: 20-01-2021
Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering
De samenwerking tussen Van der Velde ’t Veentje en Assurantiebedrijf Van Peppen dateert vanaf begin 50-er jaren. Mijn bedrijf bestaat dit jaar 95 jaar. Van Peppen bestaat 75 jaar. Dat is enorm bijzonder. Sinds mijn overname van het familiebedrijf in 2016 heb ik te maken met Ivo van Peppen en zijn team. De eerste periode hebben we afgetast en gekeken of de lange samenwerking uit het verleden inderdaad ook toekomstbestendig was. Inmiddels is dat 5 jaar terug en ben ik nog steeds tevreden over de samenwerking. Wij zijn enorm druk met onze business en Van Peppen houdt ons scherp waar actie nodig is en begeleidt ons in de volle breedte. Ze zijn goed bereikbaar, komen afspraken na, denken mee en nemen minimaal éénmaal per jaar uitgebreid de tijd om in alle rust de zaken door te nemen. Ook voor ons nieuwe bedrijf, Hubbel Lastmile, voor slimme groene logistiek, laten wij alle verzekeringszaken door team Van Peppen behandelen.
5
Door: TB
Datum: 19-01-2021
Categorie: Verzekering
Sinds begin jaren '80 behartigt Assurantiebedrijf Van Peppen onze verzekeringsportefeuille en zijn zij tot op de dag van vandaag onze vaste partner. Dat doen zij al 40 jaar naar volle tevredenheid en hebben we ook voor de toekomst het volste vertrouwen in het voortzetten van onze constructieve en plezierige samenwerking. De combinatie van op maat afgestemd vakkundig advies, grote persoonlijke betrokkenheid en een niet aflatend hoog serviceniveau maakt onze relatie uiterst duurzaam en kunnen we anderen met gerust hart aanbevelen om zaken te doen met dit kantoor.
5
Door: Coby en Ron Olthoff
Datum: 22-12-2020
Categorie: Verzekering
Na overname bij van Peppen terecht gekomen. In eerste instantie met argusogen bekeken hoe dit kantoor met zijn klanten omging. Na een jaar al zeer tevreden, nu na 10 jaar kan ik niet meer zonder hun service en begeleiding. Totaal geen zorgen over mijn gehele verzekeringspakket. Echt ouderwetse klanten binding zoals het feitelijk hoort. Volhouden die strategie en dank voor 10 jaar zorgeloos verzekerd zijn en probleemloze schadeafhandeling.
5
Door: Kees van Leaping Orange
Datum: 20-12-2020
Categorie: Verzekering
Dit kantoor behandelt al vele jaren mijn zakelijke en privé-portefeuille tot grote tevredenheid. Ik word bijtijds geïnformeerd over belangrijke wijzigingen, het kan allemaal digitaal, als er schade is wordt dit voortvarend aangepakt en alle medewerkers waar ik mee te maken heb zijn vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk om weinig tijd kwijt te zijn aan verzekeringen en het otch goed verzorgd te hebben. Hup Van Peppen!
5
Door: Jasmijn
Datum: 13-12-2020
Categorie: Verzekering
"Leuker kunnen we het niet maken..." Nou, wel dus! Van Peppen zorgt voor écht persoonlijke en heel professionele dienstverlening, met volop tijd en aandacht en de "extra mile", zoals het persoonlijk langs brengen van de stukken. Tegen alle verwachtingen in, zijn verzekeringsgerelateerde zaken tegenwoordig een plezier in plaats van een zorg aan mijn hoofd! Heel veel dank voor alle toewijding (en geduld met mij als klant...)!
5
Door: Ger
Datum: 07-12-2020
Categorie: Verzekering
afwikkeling waterschade in slaapkamer van schoonmoeder (93 jaar) op zeer correcte en plezierige manier wijze afgehandeld. Fred Kempeners denkt met je mee. zeer tevreden!
5
Door: Lucienne Labordus
Datum: 04-12-2020
Categorie: Verzekering
Al enige jaren diverse zaken via deze firma laten lopen. O.a. onze verzekeringen. Gelukkig tot op heden nog geen aanspraak op hoeven maken. Nu toch een gevalletje van brilschade voorgelegd en dit werd supersnel en met positief resultaat afgehandeld. Bij van Peppen ben je geen nummer, ze kennen hun cliënten.
5
Door: Erik Snippe
Datum: 12-11-2020
Categorie: Verzekering
Ik was op zoek naar een pensioenverzekering. Na een prettige eerste gesprek wat goed voorbereid was en waarin al heel veel duidelijk werd uitgelegd, heb ik besloten niet alleen mijn pensioen via Van Peppen te regelen maar ook ook om al mijn overige verzekeringen hier onder te brengen. Prettige mensen met kennis van zaken. Makkelijk bereikbaar en fijn om zaken mee te doen. Ondanks de corona beslommeringen toch het gevoel dat je persoonlijk wordt geholpen. Je bent geen nummer maar een gewaardeerde klant. Een aanrader.
5
Door: Margriet
Datum: 04-11-2020
Categorie: Verzekering
Super vriendelijke, attente en professionele manier van hulp bieden. Je voelt je altijd welkom als je belt en je probleem of vraag wordt direct opgepakt!!
5
Door: Rahmqvist Netherlands
Datum: 30-10-2020
Categorie: Verzekering
First class service. Personalised and dedicated. All proposals always linked with an advise. Highly recommended

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.