Ervaringen van klanten met Assurantiebedrijf Van Peppen

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl

5
Door: MW
Datum: 30-06-2022
Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering
Wij zijn in 2018, zakelijk en prive, klant geworden bij Van Peppen en dit naar volle tevredenheid. Op het moment dat we een beroep moeten doen op een van onze verzekeringen wordt er snel gehandeld en meegedacht. In vergelijking met een grote instantie is bij Van Peppen het persoonlijke contact een grote pre. Je hebt altijd dezelfde contactpersoon die bekend is met de verzekeringnemer, nooit hoef je 2x het verhaal te vertellen. Daarnaast krijgen we regelmatig nieuwsbrieven die heel informatief zijn. Wij willen nooit meer ergens anders naartoe!!
5
Door: J.J.
Datum: 29-06-2022
Categorie: Verzekering
Alert, actief, betrokken, inlevend, assertief, volhardend
5
Door: Jos
Datum: 21-06-2022
Categorie: Verzekering
Ben binnen een paar dagen geweldig geholpen. Wat communicatie via de mail en om de laatste onduidelijkheden af te stemmen resp. op te lossen even telefonisch contact gehad waarna alles duidelijk was. Meestal doe ik niet aan een hoogste score maar deze keer doe ik dat met plezier want ik zou niet weten wat er beter zou kunnen.
5
Door: Derkje Schut-de Groot
Datum: 21-05-2022
Categorie: Verzekering
Zoals al eerder aangegeven, ondanks de afstand tussen Den Haag en Kortehemmen (Friesland), het zijn stuk voor stuk toppers. Zijn bevlogen, kundig en het gekke is dat je het idee hebt dat je ze allemaal "kent". Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat je geen dossier bent, maar een mens. IJs- en wederdienende blijven wij heel graag bij deze verzekeraar. Ik raad dit kantoor eenieder aan! Scheelt heel veel gedonder. Prijsvechter heel leuk in eerste instantie, totdat er echt iets gebeurt, dan ben je de Sjaak! Dus: ga voor Van Peppen (of een ander kantoor bij jou/u in de buurt). Pakt beter uit dan een naamloze prijsvechter. We willen toch allemaal graag als mens gezien worden, nou dat kan en gebeurt bij Van Peppen!. Die 3 euro korting kan één ieder zeer naar komen te staan. Viva team Van Peppen!!! En wederom dank voor jullie bijstand en snelle afhandeling.
5
Door: MK
Datum: 07-02-2022
Categorie: Verzekering
Al 20 jaar een zeer tevreden klant bij Van Peppen! Het is heel fijn om op vakkundige mensen te kunnen vertrouwen als dat nodig is. Altijd een goed en eerlijk advies, en denken graag met je mee. Ze doen wat ze beloven.
5
Door: Rob
Datum: 26-01-2022
Categorie: Verzekering
Medewerkster heeft alles gedaan om waterschade vergoed te krijgen.
5
Door: MC
Datum: 25-01-2022
Categorie: Verzekering
Ben al heel lang klant en ben zeer tevreden over Van Peppen. Het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt want iedereen is even behulpzaam. Je krijgt snel en duidelijk antwoord op je vragen en als het om een schade gaat weet je dezelfde dag nog waar je aan toe bent. Iedereen doet zijn uiterste best voor je om de schade zo goed en snel mogelijk op te lossen.
5
Door: Fam Mulder
Datum: 13-11-2021
Categorie: Verzekering
Wij zijn al jaren klant van van Peppen en zijn uitermate te vrede met de service die door hen word verleend. Zeer klantvriendelijk en een hands on mentaliteit en zeer professioneel. De medewerkers denken zeer goed mee om het juiste product te vinden die bij de klant past. Bij afhandeling van schade of problemen doen zij net een stapje meer dan gevraagd Kan dit bedrijf iedereen van harte aanbevelen. Mvg. Fam Mulder
5
Door: Menno
Datum: 01-11-2021
Categorie: Verzekering
Ik ben erg goed geholpen door Rianne Kok, het ging over mijn iPad. Alles was snel en goed geregeld bedankt hiervoor!
5
Door: Georgia
Datum: 23-10-2021
Categorie: Verzekering
Duidelijk advies, goede en snelle communicatie. Vragen werden altijd vriendelijk met geduld beantwoord. De fijne persoonelijke benadering wordt eveneens zeer gewaardeerd!
5
Door: Vincent's Interieur Projecten
Datum: 30-07-2021
Categorie: Verzekering
Voor mijn eenmanszaak op bezoek geweest bij van Peppen. na een goed gesprek met Ivo te hebben gehad heeft hij voor mij alle nodige verzekeringen op een rij gezet met betrekking tot mijn bedrijf en werkzaamheden. daaruit kwam een volledig pakket voor een aantrekkelijke prijs! ik ben tot zover heel tevreden over de communicatie met van Peppen. hopelijk heb ik mijn verzekeringen niet nodig maar mocht dat nodig zijn heb ik er vertrouwen in dat het bij van Peppen in goede handen is!
5
Door: Simone
Datum: 17-06-2021
Categorie: Verzekering
Zeer tevreden over de prettige communicatie en afhandeling van onze schade melding. Altijd bereikbaar voor advies, een betrouwbare adviseur.
4
Door: VDVDP architecten
Datum: 06-05-2021
Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering
Soms komt het op je pad dat je een beroep moet doen op je aansprakelijkheidsverzekering. Adequaat heft Marian Zon hierin geïnformeerd en begeleid wat tot tevredenheid in de afhandeling heeft geleid.
5
Door: Gerrit
Datum: 06-05-2021
Categorie: Verzekering
Ik vind de medewerkers van Assurantiebedrijf Van Peppen zeer profesioneel, klantvriendelijk en meedenkend. Vaak zijn de producten lastig te begrijpen als men hier niet thuis in is. Van Peppen bestaat de kunst om op begrijpelijke wijze de gecompliceerde producten toe te lichten en te vertalen naar een persoonlijk advies.
5
Door: J.T.
Datum: 28-03-2021
Categorie: Verzekering
Er zijn van die organisaties waarvan je blij bent dat je bij hun klantenbestand mag horen. Van Peppen is er een van. Een bedrijf dat als je met vragen over verzekeringen komt altijd voor je klaar staat en je vakkundig verder helpt. Ook als iemand de kofferbak van je auto is ingereden en je niet meer bij je veilig opgeborgen verzekeringspapieren kan komen. Dan is de rustige en vakkundige ondersteuning via de telefoon uit Den Haag goud waard..
5
Door: Het Rijswijkse Vloerenhuis BV
Datum: 11-03-2021
Categorie: Verzekering
De mensen staan echt voor je klaar en doen hun best om je perfect te helpen, kan niks anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben......Dank!
4
Door: J.H. van der Velde
Datum: 10-03-2021
Categorie: Verzekering
Snelle service met een klantgerichte aanpak. Zeer adequaat gehandeld bij recent schade geval. Net als vroeger, mijn familie doet al generaties verzekeringen bij Van Peppen.
5
Door: Mike
Datum: 09-03-2021
Categorie: Verzekering
Na een winterse storm en een lek dak, de firma van Peppen Assuranties gebeld. Het halve dak ligt er af! Hoe nu verder? Ivo van Peppen en Marian Zon schoten direct in actie. Altijd handig wanneer iemand de weg reeds kent in verzekeringsland. In combinatie met verzekeraar ASR zijn we snel geholpen en inmiddels zitten we er weer droog bij! Top! Altijd behulpzaam snel in reageren en dus goede service.
5
Door: de Bruin
Datum: 09-03-2021
Categorie: Verzekering
Fred heeft ons zeer goed geholpen. Hij was kundig snel en behulpzaam. Dank voor je snelle afhandeling Fred.
5
Door: Henk
Datum: 29-01-2021
Categorie: Verzekering
Onze nieuwe polissen zijn in 2017 door Karin opgesteld, zeer professioneel en prettig. Met Fred kregen we pas te maken begin 2020 door afhandeling van stormschade. Dat was (en is) een erg prettig contact. Ook uitstekend geholpen. Helaas gaat hij later dit jaar met pensioen, Wij zullen hem missen.
5
Door: Frank en Marijke J.
Datum: 28-01-2021
Categorie: Verzekering
Ergens in de vorige eeuw, rond 1970, hebben wij ons pakket verzekeringen in beheer gegeven bij de fa. Van Peppen. Nooit spijt van gehad, het pakket werd uitstekend beheerd en eventuele schade werd snel en deskundig geregeld. Daarnaast onderscheidt de firma Van Peppen zich door alle begrip voor en meedenken met de cliënt. Bedankt en ga zo door!
5
Door: Rick
Datum: 21-01-2021
Categorie: Verzekering
De waarde van een verzekering en verzekeraar blijkt pas bij schadeafhandeling. Daarin kan ik Van Peppen van harte aanbevelen! Zij strijden mét hun kennis van wet- en regelgeving én met hart en ziel voor hun cliënten. Complimenten!
5
Door: R. Medenblik
Datum: 20-01-2021
Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering
De samenwerking tussen Van der Velde ’t Veentje en Assurantiebedrijf Van Peppen dateert vanaf begin 50-er jaren. Mijn bedrijf bestaat dit jaar 95 jaar. Van Peppen bestaat 75 jaar. Dat is enorm bijzonder. Sinds mijn overname van het familiebedrijf in 2016 heb ik te maken met Ivo van Peppen en zijn team. De eerste periode hebben we afgetast en gekeken of de lange samenwerking uit het verleden inderdaad ook toekomstbestendig was. Inmiddels is dat 5 jaar terug en ben ik nog steeds tevreden over de samenwerking. Wij zijn enorm druk met onze business en Van Peppen houdt ons scherp waar actie nodig is en begeleidt ons in de volle breedte. Ze zijn goed bereikbaar, komen afspraken na, denken mee en nemen minimaal éénmaal per jaar uitgebreid de tijd om in alle rust de zaken door te nemen. Ook voor ons nieuwe bedrijf, Hubbel Lastmile, voor slimme groene logistiek, laten wij alle verzekeringszaken door team Van Peppen behandelen.
5
Door: TB
Datum: 19-01-2021
Categorie: Verzekering
Sinds begin jaren '80 behartigt Assurantiebedrijf Van Peppen onze verzekeringsportefeuille en zijn zij tot op de dag van vandaag onze vaste partner. Dat doen zij al 40 jaar naar volle tevredenheid en hebben we ook voor de toekomst het volste vertrouwen in het voortzetten van onze constructieve en plezierige samenwerking. De combinatie van op maat afgestemd vakkundig advies, grote persoonlijke betrokkenheid en een niet aflatend hoog serviceniveau maakt onze relatie uiterst duurzaam en kunnen we anderen met gerust hart aanbevelen om zaken te doen met dit kantoor.
5
Door: Coby en Ron Olthoff
Datum: 22-12-2020
Categorie: Verzekering
Na overname bij van Peppen terecht gekomen. In eerste instantie met argusogen bekeken hoe dit kantoor met zijn klanten omging. Na een jaar al zeer tevreden, nu na 10 jaar kan ik niet meer zonder hun service en begeleiding. Totaal geen zorgen over mijn gehele verzekeringspakket. Echt ouderwetse klanten binding zoals het feitelijk hoort. Volhouden die strategie en dank voor 10 jaar zorgeloos verzekerd zijn en probleemloze schadeafhandeling.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.