Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Assurantiebedrijf Van Peppen

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Anneke Buikems
Datum: 04-09-2020
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Snelle persoonlijke uitleg én actie ! Hulp bij het invullen van de formulieren.
5
Door: Pieter
Datum: 21-08-2020
Categorie: Verzekering
Uitstekend geholpen na schade aan onze auto. Snel, professioneel en vriendelijk!
5
Door: Kees
Datum: 17-08-2020
Categorie: Verzekering
Een paar jaar geleden prima begeleid bij uitkeren van lijfrente polis. Toen ook gelijk met ons verzekeringspakket overgestapt naar Van Peppen. Een maand geleden heeft Chantal Pronk voor ons het pakket ondergebracht bij een andere verzekeraar waar we behoorlijk voordeliger uitkwamen. Dit op een vriendelijke manier en met veel gevoel voor service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
5
Door: Ed
Datum: 11-05-2020
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Schade aan luifel van winkel snel afgehandeld. Na melding direct reactie en snelle betaling van het schadebedrag. Prettige persoonlijke benadering.
5
Door: D.Robers-Keijzer
Datum: 24-04-2020
Categorie: Verzekering
Assurantiebedrijf van Peppen adviseert onze familie al drie generaties over allerhande verzekeringen. Met een luisterend oor en het doorvragen waar nodig, weet Van Peppen goed tot de kern te komen. Met een passend en persoonlijk advies als gevolg. Wij zijn erg tevreden.
5
Door: Mieke
Datum: 19-02-2020
Categorie: Verzekering
Enorme goede service en betrokkenheid, niets dan lof voor dit bedrijf en zijn medewerkers!
5
Door: Arno Geels
Datum: 10-02-2020
Categorie: Verzekering
Om het overzichtelijker te maken heb ik na een prettig en professioneel kennismakingsgesprek met Ivo van Peppen, enkele jaren terug, alle verzekeringen bij zijn bedrijf ondergebracht. Dat bleek na zo’n twee jaar een gouden greep te zijn. Door een enorme en kostbare kortsluiting moest ik voor het eerst van mijn leven een beroep doen op mijn schadeverzekering. Dát heb ik geweten! Ik liep tegen de veelgehoorde mening aan dat “verzekeringsmaatschappijen goed zijn totdat je ze nodig hebt”. Na de controle van een schade-expert hoorde ik wekenlang niets. Bij navraag bleek het dossier ‘gesloten’ te zijn, met de notitie ‘komt niet voor vergoeding in aanmerking’. Dit liet Assurantiekantoor Van Peppen niet over hun kant gaan, en dankzij persoonlijk ingrijpen kregen Marian Zon en Ivo van Peppen het voor elkaar wat mij niet lukte en is de zaak uiteindelijk goed afgelopen. Ik ben na afronding wel van verzekeringsmaatschappij veranderd. En Assurantiebedrijf van Peppen? Dat is een blijvertje!
5
Door: Anoniem
Datum: 04-02-2020
Categorie: Verzekering
Ik, Jan van Dam te Den Haag, ken Assurantiebedrijf van Peppen al ruim 20 jaar. Met name mijn particuliere verzekeringen (woonhuis, auto, inboedel, aansprakelijkheid, reis en zeiljacht e.d. ) zijn via Van Peppen verzekerd en - niet ongewoon - zijn er de afgelopen jaren ook enkele (soms behoorlijk complexe) claims geweest. Een claim, de indiening en de afwikkeling ervan - kost altijd tijd en inspanning van alle betrokken partijen en vaak voor de verzekerde een extra inspanning en belasting dat dan niet altijd even goed uitkomt. Wat betreft de advisering en begeleiding door Van Peppen m.b.t. de afhandeling van mijn schadeclaims kan ik zeer positief zijn. Fred Kempeners is in geval van schadeclaims 1 van de vaste aanspreekpunten binnen de organisatie van het kantoor Van Peppen en verantwoordelijk voor de communicatie met de verzekerde en de afhandeling van de schade. Fred Kempeners cq Assurantiebedrijf Van Peppen onderscheidt zich door een voortreffelijke stijl van dienstverlening.
5
Door: D. Schut-de Groot
Datum: 26-01-2020
Categorie: Verzekering
Menselijk, meedenkend en handelend. Geen kil contact via de robot van een of andere internetverzekeraar. Zelfs mijn kinderen gaan voor een menselijke tussenpersoon i.t.t. ???? euro minder betalen voor een verzekeringsrobot. Geweldige mensen, geweldige hulp bij calamiteiten en gelukkig mens tot mens contact. Nog leuker, je wordt teruggebeld i.p.v. een mailtje en zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan. Een geweldig bedrijf. Kan het iedereen aanraden!
5
Door: van Eck
Datum: 15-01-2020
Categorie: Verzekering
Zeer snel, betrokken en deskundig. Onlangs ging ik met pensioen. En dacht ik om al mijn verzekeringen eens na te lopen. De mensen van assurantiebedrijf ‘vanpeppen’ hebben mij heel vakkundig geholpen de juiste keuzes te maken in welke verzekeringen ik nodig heb en welke niet (meer). Daarnaast kreeg ik meer inzicht in het waarom en bij welke maatschappij. En nu hebben we een kort lijntje en krijg ik snel advies en doen ze snel zaken voor me!
5
Door: Rolf
Datum: 06-12-2019
Categorie: Verzekering
Fred is de enige die mij op een regel op de groene kaart attendeerde waardoor ik gemaakte transport kosten kon declareren. En, dit is niet de enige keer dat hij mij heeft geholpen. Wat advies betreft staat Fred in jouw corner om te helpen.
5
Door: fam. Westerhof
Datum: 26-11-2019
Categorie: Verzekering
Fred heeft heel veel vakkennis, heeft ons ontzettend prettig geholpen om door de bomen het bos te zien in verzekeringsland. Heeft veel actie ondernomen, werd niet moe van al onze vragen. Heeft ons geholpen waar hij kon. Heel plezierig contact met hem gehad. Wij zijn heel blij geweest met al zijn hulp.
5
Door: Tineke
Datum: 26-11-2019
Categorie: Verzekering
Al jarenlang regelt van Peppen alles voor mij op verzekeringsgebied. Dat gebeurt altijd heel vlot, efficiënt en vriendelijk. Ze hebben duidelijk allemaal veel verstand van zaken, ik hoef me als privépersoon nergens zorgen om te maken. Heel prettig!
5
Door: Pototsky & Kramer Tree & Garden Care
Datum: 14-11-2019
Categorie: Verzekering
Zeer kundige en vriendelijke adviseurs. Komen afspraken na, reageren direct op vragen en denken pro actief mee.
5
Door: Jeroen
Datum: 07-11-2019
Categorie: Bedrijfsschadeverzekering
Wegens het uitbreiden van mijn bedrijf met een fysieke winkellocatie, werd het tijd om ook alles qua verzekeringen en bijbehorende goed op orde te maken. Na wat research online kwam ik bij Van Peppen uit, waar met name de zeer vrolijke foto van het team mij aansprak. Vanaf het allereerste contactmoment met Ivo en zijn team een hartelijk en warm gevoel gehad wat tot op heden nog steeds merkbaar is in alle zaken die worden besproken. Als ondernemer hecht ik veel waarde aan de persoonlijke relatie met klanten en partners en Van Peppen sluit hier naadloos op aan. Meedenken, vooruitdenken, samenwerken en samen werken is typerend voor dit mooie familiebedrijf dat nimmer de wensen en behoeften van de klant uit het oog verliest.
5
Door: dhr. P.C. de Regt
Datum: 05-11-2019
Categorie: Verzekering
Prettig gesprek, ter zake kundig en behulpzaam. Na de komst van de expert, die de waterschade heeft opgenomen. hebben we heel snel het afgesproken bedrag ontvangen zodat we snel de schade kunnen laten herstellen. En dat is fijn, want waterschade is al ellendig genoeg!
5
Door: Sommer Peet
Datum: 02-08-2019
Categorie: Verzekering
Oprecht en altijd voor je klaar staan Oplettendheid en bijzonder veel aandacht En goede kennis van zaken Ik en onze bedrijven zijn zeer tevreden
5
Door: Michel
Datum: 01-08-2019
Categorie: Verzekering
Bij van Peppen wordt er pro-actief meegedacht, om zo tot een gedegen advies te komen met het klantbelang heel hoog in het vaandel. Daarnaast word je altijd heel vriendelijk te woord gestaan, en is geen vraag te veel.