Ivo van Peppen

Eigenaar/ Adviseur Verzekeringen, Inkomen en Vermogen

Ivo groeide op met het bedrijf van zijn vader en opa. Na zijn studie zocht hij aanvankelijk zijn heil buiten het familiebedrijf. Toch maakte hij eind 2000 de definitieve stap naar de vertrouwde Laan van Meerdervoort 709. Hij voelt zich als een vis in het water wanneer hij zijn particuliere en zakelijke klanten mag adviseren over een totaalpakket aan verzekeringen.

Ivo gelooft in kwaliteit en persoonlijke service. Hij is trots op zijn team. “Allemaal verschillende individuen met veel kwaliteiten, die elkaar ook nog eens goed aanvullen. Ik vind het een uitdaging om hen daarbij zo goed mogelijk te coachen.” 

Ivo houdt van sport. Als vijfjarige voetbalde hij al bij Quick. Net als zijn vader speelde hij voor het eerste team. Daarnaast houdt hij van tennis, fotograferen, skiën, uitgaan en van gezelligheid. “Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Van daaruit kun je mooie gesprekken voeren en relaties opbouwen. Dat geeft betekenis aan ons korte leven”.

E-mailadres: