Rianne Kok

Schadebehandelaar particulier en zakelijk

Sinds september 2021 versterkt Rianne “Team van Peppen”, als vervanger van Fred. Al ruim 30 jaar verzorgt ze de schadeafhandeling in de volle breedte. Door haar ervaring weet ze als geen ander dat een schade enorm vervelend kan zijn. Met haar gestructureerde, zeer persoonlijke én pro-actieve benadering zorgt ze ervoor dat iedereen helder heeft wat er verwacht kan worden. “Mijn motto is dat iedereen krijgt waar recht op is. Daar zet ik me voor in. Ook al betekent het dat er een flinke discussie gevoerd moet worden met de verzekeraar. Want zij beoordelen schades natuurlijk niet altijd foutloos”.

De enorme passie voor de afhandeling van schades valt meteen op. De focus is zo sterk dat ze vaak in haar eigen “bubbel” zit. Eenmaal uit de bubbel is ze een hele gezellige vrouw met wie je uren kan kletsen.

Gedreven is Rianne zeker ook als het haar gezondheid en conditie betreft. Ze pakt graag de racefiets, loopt hard en bootcamps in de buitenlucht maken haar ook blij. Ze is open en spontaan en hecht erg aan de band met familie en vrienden. “Ik kan ook enorm genieten van de weekendjes weg met onze oude volkswagen camper. Mooie plekken zien en er gewoon lekker op uit”.

E-mailadres: